моля изчакайте

Биография


Блог, коментари и анализи

Казвам се Цветан Тодоров.Роден съм през 1973 година в София.Интересувам се от Българска възрожденска архитектура, многообразието на техники ме провокира творчески.

За мен

Понякога изглеждам така

Работя в областта на живописта. В повечето случаи маслена живопис, както и други специфични за мен техники. Предпочитам слънчевите цветове, но в някой случаи това не е правило. Харесва ми, че носят топлина и смятам че творчеството ми има позитивизъм и красота.
Рисувани от мен произведения се намират в галерии в София и други градове на България. Работите ми са фигуративни, имам релизирани концептуални акции.

Природа

Ателие Свидня

Живея в София, но работя предимно в Свидня. Природата ме вдъхновява. Свежия въздух, липсата на шума от града ме отпуска по неповторим начин.
Отпускам се и се зареждам често работя, когато вали дори да е нощем.
Всичко това ми дава повод да рисувам.
Според мен рисуването не трябва да има стандартна форма. Затова често експериментирам за себе си.


Копиране на картини

Репродукция на Моне

На първо място е въпросът дали това, което желаете да бъде направено е законно. Копирането на картини евъзможно при положение, че са спазени определени изисквания. Заедно можем да обсъдим желанието Ви да притежавате копие на картина от друг автор.Объщам внимание, че не всички картини могат да се копират!

Поставяне на картината в рамка

Предоставям Ви възможност картината която сте харесали да бъде в рамка. Имате избор от профили от разбични материали, като препоръчвам профили от дърво За да получите съвет или консултация, необходимо е единствено да пожелаете. Със сигурност многообразието от профили ще отговори на конкретната Ви идея .

Картина по поръчка

Искате картина по ваша идея ... Това е възможно, необходимо е да опишете как искате да изглежда и да предоставите срок от приблизително половин месец в който това да бъде направено.

Обратна връзка

През лятото на 2012-та година купих картината "Стария град". От тогава тя е основна украса в хола на жилището където живея. Доволен съм и аз както и всички посетили дома ми. Отношението на господин Тодоров беше вежливо, вероятно ще ползвам услугите му и в бъдеще. Адвокат Стефанов .

Нестандартни материали

Ако имате желание да притежавате картина върху друг предпочитан от вас материал, моля свържете се с мен.